....


Låtar



 

Bye bye!

Simon flyga hem =) 4 små ungdomar sitter just nu på Beijings flygplats terminal 3, vid random café på rad med varsin laptop och väntar på att gate E26 ska öppna.

See you at home.. om typ... 17 timmar.. eller ja.. hemma är jag väl först om typ.. 45 timmar.. höhö

Torsdag & Fredag



Igår blev de ju då alltså party på hög nivå för mig och tjejerna. :) Vi började med en VÄLDIGT varm förfest hemma hos Emelie. De var jag, Sara, Ida, Carro, Emelie & Elin. Vi drack, lekte och tjötade lite allmänt. Vi 10 drog vi mot Lipz. Endel av oss, t.ex. jag, kanske fick lite för mycket alkohol i kroppen.

Jag skulle ta ut pengar i en automat, stoppade in kortet, slog koden och angav hur mycket pengar jag ville ha... Trodde jag. Så när jag märkte att jag aldrig fick mina pengar och troddfe at automaten tog mitt kort blev jag ju väldigt förbannad. Men senare visade det sig att jag inte ens stoppan in kortet i automaten. :)



Väl inne på Lipz var de väldigt skoj träffade massa roliga människor.Sedan träffade jag bl.a. Christian, som jag inte pratat med på flera månader. Vi pratade riktigt ordentligt en bra stund.

Sedan vid stängning blev de bl.a. Sibyllapommes på grill house, där satt jag med Pierre, Oscar, Estelle & Linn en stund. Sedan ville jag & Linn bada, och då gjorde vi de..i kanalen.. riktigt skönt var de faktist! :D Sedan var kvällen slut och jag begav mig hemmåt för att sova sött! :)

Ikväll blir de nog Strandgatan, vilket aldrig är fel i detta vädret. Får ju passa på nu då de ska bli skitväder nästa vecka igen.

Hoppas alla får en bra kväll!
Kyss &
Smek!
Lovisa

Onsdag!

Livet är Danskt!

Nu drar Snuttan och badar med Snuttan nr 2.
Hoppas ni har en bra dag! C ya sooner. :P

Kyss & Smek


Photoshoppish



Lovisa gillar att leka i photoshop!

Begreppet

Simon & Lovisa har kommit att bli ett begrepp. Följ två skilda liv som tillsammans kan verka oskiljaktiga. Hihi!