Söndag

Bilder från Backstage i Torsdags! :)




Idag vaknade jag helt mörbultad efter gårdagens Junkfest!! :) Efter att ha sett "Maskinen" på Swania kan man faktist inte vara annat. Det var extremt mycket folk och folk som gärna ville stå så långt fram som möjligt, precis där jag stod, LÄNGST FRAM! ;) Jag hade Oliver som bodyguard bakom mig och hans kompis på ena sidan.
Mitt i framträdanet märker jag att jag tappat skorna också... var ju ingen ide att börja leta efter dem då, vara bara att köra på. När de var slut upptäcker jag att hela golvet är FULLT av krossat glas.. och där står jag barfota. Tack vara Oliver och hans kompis återfår jag mina skor och allt är frid och fröjd igen. Kvällen var riktigt rolig och var värd vart enda blåmärke.... (inkl. de helt blåa knäna)! :P Den får 5 av 5 toasters!! (y)



Ikväll har jag lekt med Emelie & Simon en stund. Vi åt chäps och spelade TVspel..typ.. Var i alla fall roligt, och imorgon ska jag träffa Simon igen, och ev. blir de en tur till Torp med Ems. :)

Nu ska jag se London Ink. och försöka få lite insperation till min kommande tatuering. :)
Hoppas ni haft en bra dag!

God Natt
Kyss & Smek
Lovisa

Junkfest!

Precis hemkommen från på Överby, blev en liten shoppingrunda med Emelie. :) Köpte mig en stickad grej på Gina, och ett linne på HM. Fixade även biljetter till Junkfest ikväll.

I Torsdags blev de party party på Backstage med goagubbar! :D Hade riktigt roligt. :) Ikväll blir de Junkfest på Swania med Sofia, Emelie & Ida. :)

Hoppas alla får en bra kväll!
Kyss & Smek
Lovisa

Promenad & bilturer

Igår träffade jag Sara en stund. Vi bestämde oss för att ta en promenad, och genade lite spontant genom Nisse, sedan vidare ner mot stan. Lite senare plockade Sara upp mig med bilen så åkte vi ut på en tur. :)

Senare på kvällen var jag ute och åkte lite bil med Andreas också. Vid halv elva blev de "Little Britain USA" med mamma.

Vad som händer idag vet jag inte riktigt. Ska ev. träffa Andreas för lite Matematik sedan, och senare kanske Backstage. :)

Ha en bra dag!
Kyss & Smek
Lovisa


Gött häng!

Idag har jag vart med Andreas och även Adi en stund. Jag & Andreas drog till Adi och kollade in hans nya lägenhet, fett nice! :) Vi hängde där en stund, snacka och spelade Guitar Heroe!  Love it! Lite senare tog vi oss en promenad till stan och satt på en bänk i Betty Backs park en stund. Sedan var Adi tvungen att gå hem och möta sina föräldrar som skulle komma med grejor.

Jag & Andreas drog då hem till mig och chilla en stund. Kollade roliga videos på YouTube och jag tvingade honom även att kolla på "Days of our lives". Jag ska få honom lika insatt som jag! ;)

Nu ska jag nana. Imorgon blir de mattelektion med Andreas igen. :)

God Natt
Kyss och Smek
Lovisa


You do the math!


Simon & Lovisa var flitiga besökare på Bibblan! :)

Ja, som de säger i Amerikat, "Do the math"! Jag kan ju rekommendera att göra den under den "vanliga" skoltiden, så slipper du sitta  extra med den på t.ex. Komvux sedan.  De senaste två dagarna har jag lekt lite mattelärare för Andreas som kämpar med matte B (nu tänker säkert många av mina ex-klasskamrater hur fan jag kan hjälpa Andreas som var helt jäkla lost på mattelektionerna, men jag kan faktist tala om att de går alldeles utmärkt! Så de så!) , men vi ska nog få ordning på den med. Ganska kul faktist, kanske borde bli lärare? NOT!

Det känns som att man är ganska hatad om man är lärare. Nu menar jag väl kanske inte att ALLA lärare är hatade, men oavsett hur mycket man gillar en lärare måste man ju hata den pyttelite också lixom. Det är ju ändå en lärare. Men jag hatade nästan inga lärare under gymnasiet. Det var lixom allt (HATA HATA!)eller inget (GILLA GILLA).

I alla fall!! Både Fredag- och Lördagskvällen har jag spenderat hemma i Fritzelkällaren tillsammans med mina dammråttor. Kan ju faktist säga att de va ett jefla tag sedan sist, men jag har i alla fall ägnat mig åt lite Photoshop, och de ska jag göra en stund till innan de är dags att sova. Me Like! :)

God Natt!
Kyss & Smek
Lovisa

Ny layout

Idag har jag tagit mig friheten att ändra designen på bloggen lite. :) Jag tycker den blev helt OK, men om Simon tycker de återstår ju att se. Gillar han de inte är de bara att ändra. :)

Idag har jag vart på stan en snabbis med Emelie & Ida M, vi åt lunch på baggis. Ikväll blir de nog eventuellt Lipz med några av killarna från skolan. Kanonkul. :)

Ha en bra kväll!
Kyss & Smek
Lovisa


Har börjat gå upp lite tidigare!

Nu har jag börjat gå upp mellan 11-12 istället för 14. ;) Jag har t.o.m. tagit lite hjälp nu. Ida M ska sova här inatt, så hon kan släpa upp mig imorgon vid 10-tiden, så vi kan kolla på "Days of our Lives".

Igår vart med filmkväll med Emelie, Ida M, David & Kristian. Vi såg Fredag 13:de. idag har jag chillat med Emelie, Ida & Ida. Vad som händer imorgon vet jag ej, är ju inte så att jag behöver gå till skolan direkt.

Idag började ju alla andra skolan, och jag kan faktist erkänna att jag saknar de enormt. Kanske inte alla läxor och så, men att träffa alla i skolan och själva grejen att bara vara i skolan, (och Jenny såklart, men tro inte att ni kommer bli av med mig, jag kommer allt att hälsa på er flera ggr.Höhö! ).

 
Igen, igen, igen!

Nej, nu är de snart sovdags.
Kyss & Smek
Lovisa

Onsdag? Torsdag? Varför inte Måndag?


Jag & Andreas
 

Ja, en sak är säker, förken Lovisa Andresson blir helt förvirrad av att ha sommarlov.... eller vara arbetslös, eller vad fasiken du vill kalla de. Visserligen har hon jobbat en liten gnutta på Film i Väst i sommar som hon är tacksam för. Men något som skulle göra henne mer tacksam är att börja på HV den 31 Augusti. Kan ju bara hålla tummarna att de är 2 till som hoppar av så Lovisa går från 2:a reserv till ANTAGEN! Varför gjorde hon en sen anmälan på Digital media istället för att anmäla sig direkt, I GOD TID? Jaja, inget att göra åt nu.

Vad har jag gjort de senaste då? Om de ens är någon som bryr sig, men de bryr faktist jag mig inte om, jag berättar ändå. Fast de kommer ju inte bli så mycket att berätta eftersom jag inte gjort så mycket.


På förmiddagarna sover jag, på eftermiddagarna chillar jag, på kvällen träffar jag kompisar, på natten kollar jag film med Andreas. Ungefär. Men de ska ändras på nu. Jag ska börja sova på nätterna istället och ta tag i  träning på F&S. Sedan hoppas jag ju som sagt att jag kommer in på HV. Annars får jag väl hitta mig ett jobb ÄLLÄHR något.

Jag ju tala om att jag var på IKEA med Ida M igår, de vart mysigt. Sedan tog jag och Andreas en promenad runt slussarna, sedan var jag med Emelie & Ida W, mycket mysigt! :)

Ikväll blir de Lipz, "all in" också! Men innan dess ska jag göra mig vacker, gå till banken och hämta mina skattepengar, sedan till Övebry. Sedan får jag ju inte glömma mitt dagliga chill heller.

Tror jag slänger upp ett inlägg med bilder senare!

Hoppas alla har de bra!
Kyss & Smek
Lovisa


Kanske inte så mycket bloggande...?

Jaha ja.... Nu har Simon ryckt in i lumpen som ridande militärpolis vid Livskvadron på Livgardet i Kungsängen.

Livdragon 355 JOHANSSON, flashigt värre...

Anyhow... efter massa blåmärken, ont i fötterna, jävla massa seghet och sjukt dåligt mobilt internet i förorterna till huvudstaden så hinner man inte med så mycket bloggande..

På Onsdag blir första permisen.. ses då! ;D Pöss

Begreppet

Simon & Lovisa har kommit att bli ett begrepp. Följ två skilda liv som tillsammans kan verka oskiljaktiga. Hihi!