Technopolis

Dagens besök var på Technopolis i Mechelen, Belgien. Bussresan dit var inte lika lång som till Amsterdam, vilket var väldans skönt.

Själva Technopolis var väldans skoj. Bättre än Nemo igår. Man fick varsin "nyckel" som man logga in på datorer med och svarade på olika frågor om de olika stationerna/utställningarna.  Jag hade ALLA rätt. :) (men lite hjälp)

Efter besöket där åkte vi in till Mechelen centrum, där fick vi ett par timmars fritid, så vi gick runt några stycken och kollade i lite affärer, och åt belgiska våfflor. Mums! :)

Vid fyra var det dags att åka tillbaka till Hotellet och Epen. När vi kom fram väntade ännu en 3-rätters middag.
-Soppa
-Kyckling med pommes
-Glass

Allt var väldans gott. :P

Sedan var det dags för lite diplomutdelning och sing-star i baren på hotellet. Jag och Simon tog även en liten kvällspromenad i Epen, var väldigt skönt. Det måste vart minst 10-13 grader ute.

Imorgon väntar hemfärd klockan halv åtta. Ska bli skönt att komma hem, men samtidigt tråkigt. Hade vart roligt att stanna några dagar till. På hemvägen stannar vi även i Bremen, Tyskland och skall gå på ett Sience Center som heter Universum.



GOD NATT!


Kommentarer
Postat av: Malin

Ooooh my god! Jag trodde inte att Jörgen gjorde Singstar, mäkta imponerad! Hoppas någon filmade så att det kan spridas till omvärlden via youtube! =)

2009-03-19 @ 08:52:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Begreppet

Simon & Lovisa har kommit att bli ett begrepp. Följ två skilda liv som tillsammans kan verka oskiljaktiga. Hihi!